De Vettt Lentespecial is uit!

Door

Ik loop de hele dag al een beetje te stuiteren. Vandaag kwam alweer de 8e editie van de Vettt Special van de drukker: de Vettt Lentespecial 2018.

Dankbaar

Het maken van een magazine is een supertof, uitdagend én een ietwat spannend en soms stressvol proces. Gelukkig hoef ik het niet alleen te doen en heb ik heel veel hulp van geweldige mensen om mij heen. Zo maakt Lizet Beek altijd de coverfoto’s, verzorgd vriendin Anouk Gering de styling en een andere vriendin, Susan Kuipers (SuZo Design), doet de hele opmaak. Susan heeft gelukkig heel veel ervaring met het maken van magazines, zonder haar was ik er niet zo snel aan begonnen :-). De setjes kleding zocht Anouk uit en mochten we lenen van Pico by AmazingKids.

Het grootste deel van de teksten wordt door het Vettt team geschreven en alles wordt gecontroleerd en geredigeerd door Nicole Krikke (KrikkeWerk). Dit keer hebben jullie als lezer meegedacht over de inhoud van de Vettt Lentespecial, er werd massaal gereageerd op een Facebook oproep. De input die jullie daar gaven was super waardevol. Het idee voor het interview met Rianna kwam voort uit een tip van een lezer, jullie wilden ook graag adresjes voor vakanties in de buurt én moestuin-tips bleken populair. Dit en nog veel meer toffe inspiratie vind je terug in het magazine.

Vettt Lentespecial

Fotografie: Lizet Beek 

Vanavond is er een hele club Vettt-bloggers hier langs geweest om magazines op te halen, zodat ze op school of op het werk uitgedeeld kunnen worden. En de Oldenzaalse covermodels (zusjes Yfke, Guusje en Famke Velthuis) hebben een hele voorraad magazines die ze op school uit mogen delen.Dank jullie wel! Dankzij jullie hulp liggen alle 1000 magazines binnen twee dagen daar waar ze moeten zijn. Té gek!

Het magazine wordt iedere keer weer massaal opgehaald en gedownload. Er komen veel leuke reacties op, daar worden we oprecht heel blij van. Ik ben ook erg dankbaar voor de toffe adverteerders die ervoor kiezen om samen te werken met Vettt, zonder advertenties zou het magazine simpelweg niet gemaakt kunnen worden.

Wat vinden jullie ervan?

De magazines maken wij voor jullie. Vettt is een inspiratieplatform en met het magazine willen we jullie graag inspireren. We hopen dat je ervan geniet en met een theetje en een stuk Tony Chocolonely er in alle rust van gaat genieten. We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, laat het ons vooral weten! Dat kan via Instagram, Facebook, door een berichtje hieronder te plaatsen of door een mailtje te sturen (info@vettt.nl).

Vettt Lentespecial

Fotografie: Lizet Beek

Vergeet de kortingen niet!

Achterin het magazine vind je weer kortingsbonnen, lever die vooral in. In deze editie vind je kortingsbonnen van De Waarbeek, STOET, Shakes & Cakes, Puur Deliz en De Melkbus (in de Twentsche Foodhal, de toetjes zijn goddelijk!).

Afhaallocaties

Onderaan deze pagina kun je je gegevens achterlaten zodat je de digitale versie van de Vettt Lentespecial 2018 in je mailbox krijgt. Wil je hem liever gedrukt lezen? Vanaf morgen 13.00 liggen ze op onderstaande locaties (in beperkte oplage, dus wees er snel bij).

 • Borne: Conceptstore Villa8
 • Hengelo: Coffee-Star (in de bibliotheek)
 • Enschede: Het Paradijs, Shakes & Cakes, STOET, Avontura Twentehallen, Pico by AmazingKids, TwentseWelle, Enschede Promotie, Conceptstore The Uppperside
 • Oldenzaal: BLOND, Shakes & Cakes, Ami Kappers

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
5 Comments
 • Frederique
  april 24, 2018

  Is het mogelijk dat ook in Haaksbergen het magazine verspreid wordt? Bijvoorbeeld bij Zwembad De Wilder? Daar komen natuurlijk heel veel kinderen met hun ouders!

  • Vettt.nl
   april 24, 2018

   Hi Frederique, dankje voor het meedenken! Ik breng er morgen een aantal naar Avontura en zij zorgen dat er ook wat bij De Wilder komen (zelfde organisatie). Ik durf alleen niet te zeggen wanneer dat precies is :-). Ik ga het wel even vragen!

   • Vettt.nl
    april 26, 2018

    Woensdag 2 mei gaat er een stapel naar de Wilder 🙂

 • Miriam
  april 25, 2018

  Kunnen ze ook in Denekamp komen te liggen?
  Bij het zwembad of postkantoor misschien?

  • Vettt.nl
   april 25, 2018

   Hi Miriam, dat had ik heel graag gewild maar ik ben er al doorheen! Het is zo snel gegaan, ik denk er wel aan om voor de volgende editie de oplage te verdubbelen. Het zijn er nu 1000 maar dan moet ik iets gaan bedenken voor het verspreiden. Want 1000 is al een hele bak werk :-). Vind jij het Kulturhus ook een goede plek? Die had ik er voor in gedachten…