Waarom ik een moodboard ga maken…

Door

Eerlijk, ik vind mezelf geen held als het om inrichting gaat. Ik koop vaak te veel kleine spullen die totaal niet samen hangen. Misschien herken je het, dat het gewoon geen geheel is. Duidelijk ligt mijn talent daar niet, gelukkig heb ik een paar lieve vriendinnen die dat talent wel hebben. En daar maak ik regelmatig dankbaar gebruik van.

Tijdens onze vakantie in ‘jawel’ Vasse vorige zomer is het idee voor deze workshop ontstaan.  We stonden op een camping in Vasse, met een geleende tent. De camping vonden we helemaal te gek. Midden in het bos, je mag er kampvuurtjes maken en Pippa kon er helemaal vrij van gevaar haar ‘ding’ doen. Daar op die camping in het bos stond ook een oud caravannetje te koop, we mochten een bod doen. Voor 100 Euro was het huis op wielen van ons! Ons tweede huisje midden in het bos is een feit, compleet met voortent en lekke band :-). Hij moet alleen nog een beetje gepimpt worden ☺. 

Caravan pimpen

Onze tweede huis voor deze zomer en de inspiratie voor de workshop…

Op dat moment was het idee voor de workshop ‘Moodboard maken’ geboren. En ik wist gelijk dat ik daar Marloes Bosch voor moest hebben! Marloes heeft de Happy Workspace ingericht, dat is de ruimte waar de Vettt Workshops plaatsvinden. En die ruimte is helemaal te gek! Ze werkt al heel veel jaren op het gebied van (interieur)styling, in 2016 is ze voor zichzelf begonnen.

Heb jij ook een ruimte die jij graag (opnieuw) wilt inrichten? Misschien ga je binnenkort wel verhuizen en wil je net als ik wat meer een lijn in je ‘project’? Visueel maken wat er in je hoofd zit om vervolgens ‘gericht’ te gaan klussen/shoppen? Meld je dan aan voor de Workshop Moodboard maken die Vettt in samenwerking met Marloes Bosch van Roodbosch Interieurstyling organiseert. En ga naar huis met een gedegen plan voor je nieuwe project zodat je daarna aan de slag kunt!

Reserveer je plek

Wanneer: Donderdag 19 januari

Tijd: 19.30

Waar: Happy Workspace, Javastraat 123, Enschede

Kosten: 25 Euro (Na je online inschrijving krijg je een bevestiging met daarin de betaallink. Je inschrijving is bevestigd als de betaling is voldaan).

 

Reserveer je plek

 

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.