Waarom we fan zijn van Winkelcentrum Zuid Enschede?

Door

Afgelopen week, in de herfstvakantie, was het feest in Winkelcentrum Zuid in Enschede. Een feestweek om de heropening van het Winkelcentrum te vieren. Je hebt misschien wel op Vettt voorbij zien komen dat er van alles georganiseerd werd. Ook Vettt mocht een bijdrage leveren, we organiseerden een shopping challenge in Winkelcentrum Zuid.

Hilarisch: zo’n Shopping Challenge!

Met vier teams van 2 personen (ouder en kind) moesten we zo snel mogelijk allemaal dezelfde shoplist afwerken. Gewapend met 15 Euro gingen we in razendsnel tempo ons best doen om 9 producten te kopen in minimaal 5 verschillende winkels. Toen het startshot ging schoten de teams alle kanten op. Ik deed zelf ook mee, bloedje serieus was mijn dochter. We gingen als een malle!

En bijna waren we eerste, we waren alleen zo snel dat we onze laatste ‘boodschap’ bij de kassa lieten liggen. Uiteindelijk ging Marijke met haar 2 kinderen er met de prijs vandoor (een cadeaubon van Intertoys).

Winkelcentrum Zuid met o.a Wibra, Big Bazaar, Kruidvat, Hema en Zeeman

Wij scoorden onze producten in bovenstaande 5 winkels. Het grootste voordeel van deze challenge, ik weet nu precies wat er waar in Winkelcentrum Zuid te krijgen is. Binnen steenworp afstand van elkaar vinden we bovenstaande winkels. En dat allemaal overdekt. En dat is nog niet alles. We bleven na afloop nog even en vonden o.a een Jumbo, Aldi, een toko, de Intertoys, een Bruna, meerdere opticiens, bakkers, een slager, een viszaak, Kippie én nog zoveel meer. Parkeren doe je er gratis en alles is dus overdekt. Grote kans dat dit mijn boodschappen hotspot wordt voor komende winter :-). Een Action vind je vlakbij, dus die ligt ook nog eens redelijk en-route.

Om de hoek bij Kinderboerderij De Wesseler

Kinderboerderij De Wesseler ligt dus echt vlakbij. Ik doe het allerliefst boodschappen in mijn uppie, maar dat kan dus niet altijd. Hoe fijn is het dan dat je voor of na de booschappen nog even een rondje kinderboerderij kunt doen.

Wat je verder nog wilt weten over Winkelcentrum Zuid

Ben jij benieuwd of jij hier vindt wat je zoekt? Op de website vind je een compleet overzicht van welke winkels je hier allemaal kunt vinden. Parkeren doe je hier gratis. Met kleine kinderen is het hier ook top, er zit een nette en schone toilet-unit in waar je ook je kindje kunt verschonen. Koopavond is op vrijdag.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.