Dit zijn de laatste weekendtips voor de komende tip, in de zomervakantie hebben we namelijk iets anders voor jou: De Zomervakantietips. Daarover snel meer! Bijna vakantie dus, hopelijk kijken jullie er ook zo naar uit. Geniet er allemaal van en hopelijk kunnen we je ook deze vakantie weer volop inspireren! Wij hebben dit weekend helemaal niks op de planning staan, fijn begin zo van de schoolvakantie…

t/m 22 juli: Mary and Yve’s Cadeauparade

T/m zondag 22 juli vind je de mooiste cadeaus bij de Vintage Cadeau Parade! Het ontwerpersduo, Mary and Yve, organiseren de Vintage Cadeau Parade bij Dynamo Expo. Ik denk dat het meer iets is om met een vriend(in) naartoe te gaan :-). Je vindt er handgemaakte vintage mode- & woonaccessoires, objecten, fotografie, illustraties, schilderijen, servies en nog veel meer verrassende items. Gemaakt door verschillende kunstenaars met liefde en passie.

Tijdens deze editie van hun wondere winkel presenteren ze tevens zelfgemaakte producten zoals cupcakes, brownies en quiche rondom het thema “vintage” – om zelf van te genieten en natuurlijk om cadeau te geven. Voor meer info kijk je hier.

15 juli: Rijdag Stoomtrein Boekelo

Dit weekend kun je weer een ritje maken met de stoomtrein, er is weer een rijdag bij Museumbuurtspoorweg Boekelo! Kijk voor meer informatie en het dienstrooster op de website.

Vanaf 8 juli: Opening Groot Twentsch Maisdoolhof (Fleringen)

Het Groot Twentsch Maisdoolhof is weer open. Naast dwalen in het mais kun je er ook een bos zelfgeplukt bloemen scoren, spelen en lekker op het terras zitten.

maisdoolhof

maisdoolhof

t/m 1 oktober: Zandsculpturen Kasteel Warmelo (Diepenheim)

Zin in zand maar niet in strand? Bij Kasteel Warmelo kun je genieten van de meest prachtige zandsculpturen. Indrukwekkend en groot zijn ze. Ieder jaar wisselt het thema en dit jaar komen zowel nieuwe als oude sprookjes voorbij. Van Hans en Grietje en Meneer de Uil tot de Gelaarsde Kat. Vorig jaar waren wij er bij en deden we de speurtocht, ontzettend leuk! De foto boven deze blog maakte Tjeerd Derkink vorig weekend bij Kasteel Warmelo.

Zandsculpturen

Leuke uitjes en activiteiten voor zomerse dagen

Het wordt tropisch dit weekend, we hebben nog wat leuke tips voor je om op zomerse dagen te gaan doen:

Else am see