Weekendtips 17 t/m 19 juni

Door

Iedere donderdag vind je op Vettt.nl de tips voor het weekend. Met ook dit weekend weer een paar leuke activiteiten. Ik ben zelf wel fan van de workshops bij de Muziekbank voor kids vanaf 4 jaar. Let op: je moet je hier wel voor inschrijven (voor vrijdag 17.00). Happy weekend!
 

Zaterdag 18 juni: Workshop Muziekbank (Enschede)

Een keer in de maand wordt er bij de Muziekbank een workshop georganiseerd voor kinderen van 4-7 jaar. De workshops beginnen om 13.30 en zijn om 15.oo klaar. Het is alleen voor kinderen, dus je kunt lekker even wat voor jezelf doen :-). Zaterdag is er weer een workshop bij de Muziekbank (Bibliotheek Enschede), hiervoor kun je je nog aanmelden.

Meer info: Muziekbank Enschede

Zondag 19 juni, Schaapscheerdersdag Markelo

 

Zondag 19 juni, IVN Slootjesdag (De Lutte)

Vorig weekend waren er al door het hele land slootjesdagen georganiseerd door IVN. Maar dit weekend kun je het nog meepakken mocht je het gemist hebben. Bij het Arboretum in De Lutte kun je van 11.00 tot 15.00 de slootjes van dichtbij bekijken!

Meer info: Arboretum De Lutte
 

Zondag 19 juni, Vaderdag

Zondag is het vaderdag. Misschien moet je net als ik op het laatst nog wat regelen :-). Ik kreeg net een top-tip van de buurvrouw. Ze ging met haar kids in zo’n fotohokje zitten. Er rolt dan zo’n strip met foto’s uit, hoe leuk is dat om elk jaar te doen!
 

Borrel & Spelen + de geheimen van Enschede

Ik heb weer gespeurd maar dit keer niet zo heel veel gevonden. Mocht je nog leuke inspiratie kunnen gebruiken voor een heerlijk drankje + speeltuin, check dan even dit blog met de favorieten van Maryke. Ook de top 5 van best bewaarde geheimen in Enschede door Heleen gaat je zeker inspiratie opleveren.

Geniet van jullie weekend!

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
2 Comments