De weekendtips: 11 t/m 13 oktober

Door

Het weekend staat weer voor de deur! Dit weekend staat in het teken van de Military, maar naast de Military is er nog veel meer gaafs te doen. We hebben weer een mooi overzichtje voor jou. Heb jij nog aanvullingen? Laat gerust een berichtje achter hieronder.

11 oktober: Dutch Sustainable Fashion Week  – Vindiets Fashion Swap (Enschede)

Vrijdag avond 11 oktober kun je je mooie (merk)kleding, schoenen en accessoires een nieuw leven geven. Vindiets organiseert weer een fashion swap en dit keer in een hele gave locatie: de expositieruimte van Concoria.

Je kunt je eigen kleding inbrengen (donderdag tussen 18.00 en 21.00 uur of vrijdag tussen 10.00 en 14.00). Op vrijdag avond kun je vervolgens los om nieuwe items te scoren. Meer info en het reserveren van een plek kan via de website van Concordia.

Datum: 11 oktobeer
Tijd: 19.30-22.30
Meer info: in het Facebook event

12 oktober: Kinderkledingbeurs (Losser

Zaterdag scoor je in Losser mooi tweedehands kinderkleding, op maat geselecteerd. De beurs is in het Tukkershoes aan de Bookholtlaan 21 in Losser.

Datum: 12 oktober
Tijd: 9.30-11.30
Meer info: op de Facebookpage

12 oktober: Museumnacht Enschede

Supergaaf vind ik dit: de Museumnacht in Enschede! Leuk zonder kinderen maar ook zeker met, op verschillende locaties worden er ook activiteiten georganiseerd dit leuk zijn voor kinderen. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.

Datum: 12 oktober
Tijd: 19.00 – 03.00 uur
Meer info: Museumnacht Enschede

12 oktober: Reis Mee-Feest Kinderboekenweek 2019 (Oldenzaal)

Zaterdag organiseert de Bibliotheek Oldenzaal het Reis Mee Feest, helemaal rondom het thema van de kinderboekenweek. Maak kennis met indrukwekkende, stoere voertuigen. Klim in de brandweerwagen, neem een kijkje in de dierenambulance en nog veel meer! Verder wordt er interactief voorgelezen en kun je kennis maken met de stemacteurs van ‘Knetter en spetter’. Kijk op de website voor een compleet overzicht van de activiteiten

Datum: 12 oktober
Tijd: 14.00-15.30
Meer info: Bibliotheek Oldenzaal

Hele weekend: Ga op Sterrenjacht in de Museumfabriek (Enschede)

Als je met kinderen naar de Museumnacht gaat dan mag een bezoekje aan de MuseumFabriek eigenlijk  niet ontbreken. Hier staat de hele maand oktober een Planetarium, supergaaf om in te zitten en vanaf hier de sterrenhemel te bewonderen. Ik schreef een blog over Sterrenjacht in de Museumfabriek.

13 oktober: Scharrelkids Doedag Herfst (Losser-De Lutte)

Iedere seizoen organiseert IVN Oldenzaal-Losser e.o een scharrelkids Doedag. Zondag kun je terecht bij Arboretum Poort Bulten in de Lutte. Ontdek alles over de herfst en ga op spinnenexcursie!

Datum: 13 oktober
Tijd: 11.00 uur tot 14.00 uur
Meer info: op de website

Schuif aan bij één van de vele keukens van de Twensche Foodhal

Ik vind het zo’n fijne plek om relaxed een hapje te eten: de ideale weekend hang-out. In een ongedwongen sfeertje een hapje en een drankje doen en mijn kinderen zijn helemaal fan van de kinderhoek!
Meer info: Twentsche Foodhal

Het hoogtepunt voor de kinderen: het toetje uitzoeken bij De Melkbus!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.