Weekendtips 10 t/m 12 juni

Door

Iedere donderdag vind je op Vettt de tips om het weekend mee te vullen. Ook dit weekend zijn er weer veel leuke dingen te doen, doe er je voordeel mee :-). Fijn weekend!

11 en 12 juni: IVN Slootjesdag (Diverse locaties)

Kruip, glibber, speur en ontdek alles over slootjes tijdens de IVN Slootjesdagen op 11 en 12 juni 2016! Word Slootjesexpert en ga mee op slootjessafari, snorkel in de sloot en kwaak mee met een kikkerconcert. Hoe gaaf! Meld je aan op de website voor een van de activiteiten die door het hele land wordt georganiseerd of ga zelf aan de slag als slootjesexpoert! Op de website kun je gelijk de gratis zoekkaart waterdiertjes aan!
Voor meer info: IVN Slootjesdagen

11 juni: Open dag politie (Almelo)

Hoe gaaf is dat? Je kunt zaterdag een kijkje nemen op het politiebureau, ik weet zeker dat het een droom is voor veel kinderen. Zaterdag kan die dus uitkomen bij de politie Almelo.
Voor meer info: Open dag politie Almelo

 

12 juni: Kunst in het Volkspark (Enschede)

Een jaarlijks feestje in het Volkspark in Enschede: Kunst in het Volkspark. Heel veel kunst en ontzettend veel podium activiteiten in de heerlijk relaxte omgeving van het Volkspark.
Voor meer info: Kunst in het Volkspark

12 juni: Rijdag Museum Buurtspoorweg (Buurse/Haaksbergen)

Hij heeft heel lang op mijn t0-do gestaan, een ritje met de stoomtrein. Afgelopen herfst kwam het er eindelijk van en het was heel leuk. Je gaat daar écht een beetje terug in de tijd. De blog lees je hier.

Boekelo Stoomtrein

Zandsculpturen Festival

Gastblogger Maryke ging laatst op bezoek bij het Zandsculpturen festival, de sculpturen staan er nog wel een tijdje dus zeker leuk om op je weekend agenda te zetten. Hoe het was lees je in haar blog.

Zandsculpturen

VETTT Tips wekelijks in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Ja, ik wil de VETTT nieuwsbrief!

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
2 Comments
 • Avatar
  Ilse
  juni 9, 2016

  Hi!

  Ligt het aan mijn telefoon of klopt de link naar de open dag bij de politie niet?

  Groet Ilse

  • Vettt.nl
   Vettt.nl
   juni 9, 2016

   Klopt! Pas ik nu aan, dankje!