Weekend tips!

Door

Het beloofd een zonnig weekend te worden, waarin ook nog eens heel veel te doen is. Hoogste tijd voor een lijstje met weekendtips! Ik zit zaterdag de hele dag binnen, maar het heeft een goede reden. Ik ga namelijk met een vriendin een cursus kinder EHBO doen in Oldenzaal. Ik vind het echt een must, maar nam eigenlijk nooit de tijd om er ook daadwerkelijk werk van te maken. Zaterdag is het dan eindelijk zover, uiteraard zal een blogpost hierover volgen. Wel een klein beetje zuur voor ons dat het zulk lekker weer gaat worden, ijverige cursisten dat we ook zijn :-). Voor jullie die nog niet het hele weekend vol gepland hebben is er veel te doen, kijk maar!

 

Stille Kermis, vrijdag 21 augustus Neede

De stille Kermis (13.00-14.30) is speciaal voor bezoekers die prijs stellen op wat meer rust. Het is een kermis zonder geluid en lichtflitsen zodat ook kinderen en/of ouders met autisme of kinderen en/of ouders die overgevoelig zijn voor licht en geluid kunnen genieten van de Kermis.   Ook lopen er vrijwilligers  rond die eventueel kunnen helpen met een kind in een attractie te laten zitten of ander hulp kunnen bieden. Mooi initiatief van Neede!

 

Field of Joy Festival, zaterdag 22 augustus Oldenzaal

Dit weekend gaat de allereerste editie van Fields of Joy plaatsvinden op het Hulsbeek in Oldenzaal. Enne…mocht je geen oppas hebben, kids zijn ook welkom er is een speciale kidshoek. Meer info vind je op de site: Fields of Joy Oldenzaal.

Tips met kinderen twente
 

Kids at the Park, zondag 23 augustus (Hengelo)

et Prins Bernhardplantsoen in Hengelo wordt op 23 augustus helemaal omgetoverd met toffe dingen voor het hele gezin. Er staan allerlei kraampjes, er worden optredens gegeven, er is een klimwand, kinderen kunnen meedoen aan verschillende workshops en er zijn allerlei sport- en spel activiteiten. Meer weten? Check de website van Kids at the park.

Cadre HEngelo

 

Zoek je dit weekend verkoeling?

Geen zin om dit weekend op een festival of evenement te staan? Er zijn genoeg plekken waar je heerlijk wat verkoeling kunt vinden, hieronder mijn tips.
 

Aquahuas, Ahaus

Een tijdje geleden kwam ik tot de aangename ontdekking dat dit een superfijn zwembad is. Ik schreef er een blog over: Aquahaus Ahaus.

Zwembad Ahaus Aquahaus
 

Fluisterbootje huren bij Rijssen

Heerlijk over het water kabbelen bij Mölke Zuna in Rijssen. Je huurt hier een fluisterboot bij dit vakantiepark, ik heb het laatst zelf ook geprobeerd toen waren ze helaas allemaal verhuurd. Mocht het je dus wat lijken, reserveer ze dan wel even! Ik schreef er eerder over in de blog over tips voor uitjes met het gezin.
 

Avonturenpad Erve Brooks

Collegablogger van KidsErOpUit schreef laatst over Erve Brooks. Ze hebben hier een ontzettend gaaf avonturenpad waarbij je ook grote delen door/in/om het water aflegt. Het is in Gelselaar, Gelderland en ligt op ongeveer 35 minuutjes rijden vanaf Enschede. De blog lees je hier: Erve Brooks KidsErOpUit.

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.