Vettt ontdekt: Twentsche Proeftuin in Enschede

Lekker relaxen op een terrasje, mét het hele gezin! Ik heb er wel weer zin in na al deze maanden waarin dit niet kon vanwege het Corona-virus. Vanwege alle maatregelen die er nu zijn in Nederland is nog niet alles geheel normaal en moet de horeca creatief zijn in oplossingen. De Twentsche Foodhal in Enschede is daarin zeker geslaagd, om dit uit te proberen mochten wij een middagje komen genieten van de Twentsche Proeftuin!

Stoepkrijten op het terras!
Zomaar stoepkrijten op het terras!

Buiten zitten, heerlijk!

Op de zaterdag dat wij naar de Twentsche Proeftuin togen was het enorm warm. Buiten zitten is heerlijk, maar met zo’n hitte is buiten zitten in de schaduw nóg fijner! En daar was voor gezorgd. Het terras was ruim opgezet (anderhalve meter afstand!) en zag er erg uitnodigend uit. Ik kreeg een beetje het festivalgevoel, maar dan in het mini!

QRcode om te bestellen
Ideaal, alles bestellen met een QRcode

Zelf bestellen

De Twentsche Proeftuin belooft muziek, kinderactiviteiten, cocktails en de heerlijkste gerechten vanuit de verschillende wereldkeukens. Het fijne hieraan vinden wij dat ieder lid van ons gezin zelf zijn keuzes kan maken en we toch samen uit eten zijn. Ik geniet enorm van het koppie van Guusje als ze zelf haar eten aan één van de barretjes bestelt. En toen ze daadwerkelijk kreeg wat ze besteld had, je had haar moeten zien glunderen!

Verse poffertjes op het terras
Verse poffertjes met aardbeien en slagroom, traktatie toch!

Animatie voor de kinderen

Zelf lekker aan de borrel, terwijl de kinderen spelletjes spelen in de tuin? Eén van de werknemers van de Twentsche Proeftuin hield een oogje in het zeil en speelde vrolijk mee, ideaal toch? Aangezien het deze middag te warm was voor de geplande sportmiddag stonden er nu allerlei spelletjes voor de kinderen klaar, erg goed idee!

Sjoelen bij de Twentsche Proeftuin
Sjoelen op het terras!

Relaxte plek midden in de stad

De Twentsche Proeftuin is echt een heerlijke plek om even te zitten, wat te drinken of te eten. Wij hebben genoten van een relaxte middag, samen met de kinderen. We komen hier zeker nog eens terug, ook wanneer het weer kouder wordt. Want binnen voelt de sfeer net zo fijn als buiten. Met recht een aanrader dus!

Tip: zaterdag 25 juli en zaterdag 1 augustus Gratis Kids event Hollydé bij de Twentsche Foodhal

Superleuk: op zaterdag 25 juli en zaterdag 1 augustus wordt er van 14.00 tot 18.00 uur een gratis kids event georganiseerd bij de Twentsche Foodhal: Hollydé. Met allerlei leuke workhops en activiteiten. Het event is gratis toegankelijk voor kinderen. Meer informatie vind je op de website van de Twentsche Foodhal.

Ping pong
Je hebt er geen kind aan!

Over Famke

Meer blogs van Famke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.