Vakantietips met kinderen: nieuw op de blog!

Door

De categorie Travel bestaat al een tijdje op mijn blog. Er zat alleen nog niet zoveel regelmatig in de berichten die met mijn favo onderwerp te maken hebben. En daar gaat verandering in komen.
Het begint namelijk weer te kriebelen. Zin in vakantie!
 

Net terug…

We zijn eigenlijk nog maar net terug van een geweldige reis van 2 maanden. Maar ik zou zo weer weg gaan. Een vakantie -laat staan een verre vakantie- zit er de komende tijd even niet in. Maar erover schrijven en daar af en toe een beetje bij wegdromen dat kan natuurlijk helemaal geen kwaad. De komende tijd kunnen jullie om de 2 weken op de vrijdag een blogpost verwachten met vakantietips met kinderen.

 

Vakantietips met kinderen

Waar ik over ga schrijven? Allerlei tips en handigheidjes voor vakanties en weekendjes weg. Denk aan tips om de leukste vakantiekiekjes te maken, handige gadgets, tips voor het vliegen met kinderen, tips om een lange trip in de auto te overleven, paktips en natuurlijk kindvriendelijke accommodaties en reizen. Enne…het zal niet alleen maar over kinderen gaan. In mei staat er een weekendje weg gepland met vriendinnen naar Haarlem, daar zal ook een verslag over komen. En er is een grote kans dat er gastbloggers aan het woord gaan komen. Ik heb er nu al zin in. Let the summer begin!

Alvast in de vakantie stemming komen? Kijk mee met de reis die we maakten door Laos, Thailand en Cambodja. En je snapt waarom ik zo weer terug zou gaan….zucht…
 

Laos, Cambodia & Thailand | A two month journey from Maurice van Lier on Vimeo.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.