Nieuw: crossen op de crossbaan van Natuurlijk crossen!

Hou je vast, want hier komt een echt vettte tip voor kinderen die wel van een beetje adrenaline houden. Iets unieks, vers van de pers en voor heel veel kinderen een droom die uitkomt… Crossen op een quad of motor op een gave crossbaan! In Mander, dichtbij Tubbergen, kan dit sinds kort bij Natuurlijk Crossen.  

100% elektrisch crossen

Voor kinderen uit de stad of bebouwde kom is crossen op een quad of crossmotor niet zomaar te realiseren. En hoe tof dat Natuurlijk Crossen hier op inspeelt. Bij het eigen huis buitenaf in Mander hebben de ondernemers een weiland opgeofferd voor een echte crossbaan. Op gave quads en crossmotoren kun je hier lekker scheuren, en dat 100% elektrisch.

crossen in twente

Hoe werkt het?

Je kunt per kind 1 heat reserveren. Dat betekent dat je twee keer acht minuten kunt crossen en tussendoor heb je een pauze met ranja. De kosten zijn € 15,- per kind. Er zijn mini quads voor de leeftijd vier tot en met zeven jaar, quads voor zeven tot en met tien jarigen en crossmotoren voor de leeftijd zes tot en met dertien. Van tevoren krijg je een helm (incl. haarnetje) en een beschermset voor de rug/buik en onderbenen. Ready to cross!

crossbaan mander

Gas d’r bie!’

Mijn jongens van tien en elf klimmen beide op een crossmotor en gassen maar. Ze beginnen op het laagste tempo en krijgen de opdracht om zelf aan te geven als ze harder willen. Na een paar rondjes zet de begeleider er al een tandje gas bij op en dat gebeurt nog een paar keer. Alleen als de jongens het zelf vragen, want hoe hard/zacht het kind gaat, dat bepaalt het kind zelf (en niet de ouders).

natuurlijk crossen

Rustig op de crossbaan

In de crossbaan zitten scherpe bochten, zandbulten en rechte stukken waar lekker vaart gemaakt kan worden. De ondernemers willen het rustig (en veilig) houden, dus per uur worden maar een paar kinderen toegelaten op de baan. Mijn jongens vonden het niet gewoon cool, maar supercool en vragen nu al wanneer we weer gaan.

natuurlijk crossen

Het crossen is een grote hit

Natuurlijk Crossen is in vakanties en de weekenden geopend. Voor kinderfeestjes en groepen kun je in overleg ook voor andere dagen reserveren. Met zulke enthousiaste ondernemers, de prachtige locatie en het ultieme uitje voor kinderen denk ik dat het een grote hit wordt! En ligt Mander niet om de hoek voor jou? Het ponyrijden bij Stal Denink ligt heel dichtbij, net als de Manderveense Aardbei. Dus combineren met wat anders, is goed te doen.

Meer info en reserveren: www.natuurlijkcrossen.nl
Volg ook op Facebook (Natuurlijk Crossen).

Over Evelin

Meer blogs van Evelin lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.