Mooie nieuwe -spannende- dingen!

Door

Mijn hoofd loopt  nog wel eens vol. Ik heb zoveel ideetjes, het liefst zou ik alles ook uitvoeren hoe spannend sommige dingen ook zijn. Omdat ik naast Vettt ook nog een gezin en een leuke baan heb. En het daarnaast ook nog wel eens fijn vindt om gewoon lekker wat met vrienden te doen, is het niet te doen om al die ideetjes op te pakken. Af en toe pak ik een nieuw project op, zo ook nu.

Ik krijg vaak vragen van lezers voor tips in Twente. Heel erg leuk vind ik dat. Nu de zomer eraan komt ga ik hier iets heel moois voor lanceren: de Vettt Zomerspecial! Een digitaal magazine vol met zomerse tips om ouders in Twente te inspireren. Er komen allemaal gave bedrijven in te staan, waar het Vettt team enthousiast over is. Naast bedrijven gaan ook gastbloggers schrijven en ontdek je een aantal leuke zomerse DIY’s.

Pssst…kun jij dit wel?

Maar voordat ik ook écht over ging op het doen waren er veel twijfels. Hoe kwam ik aan input, hoe ging het uitbrengen en kon ik bedrijven ook enthousiast krijgen? Hoe langer ik er over na dacht, hoe vaker ik zo’n stemmetje in mijn hoofd hoorde. Of het wel ging lukken, werd het niet te druk, hoe ging ik bedrijven benaderen. Je kent ze wel, die beren die soms op je weg staan. Je weet dat je ze vriendelijk aan de kant moet duwen omdat je anders geen stap verder komt maar hoe lastig is dat soms.

Fuck it!

Een tijdje geleden zat ik met Wendy op het terras, meer daarover lees je hier. We hadden het over dit idee. Wendy heeft nogal een inspirerende werking op mij. Ze bood aan om te helpen bij de sales kant van het magazine. Ook zij was enthousiast en ik dacht: Fuck it. Let’s do this! Zo gezegd zo gedaan, ik ben eraan begonnen. De beren schoof ik vriendelijk op zij, ik zette een tandje bij. Ik heb een team van fijne mensen om me heen die ook allemaal enthousiast zijn en op het moment worden de eerste stukken geschreven. Vriendin Susan is aan het ontwerp aan het werken. Spannend maar vooral gaaf!

Lancering: 1 juli

Dat het veel werk is dat klopt helemaal, maar dat het ook ontzettend gaaf gaat worden dat klopt ook. Op 1 juli is de Vettt Zomerspecial gelanceerd.

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
8 Comments
 • Avatar
  Food Love and Happiness
  juni 24, 2016

  Super leuk! Zet em op he!

 • Avatar
  Ilse
  juni 24, 2016

  Cool! You can do this!

 • Avatar
  meta
  juni 24, 2016

  You can do it! ? Ik ben heel benieuwd naar het resultaat.

  • Vettt.nl
   Vettt.nl
   juni 24, 2016

   Dankje! Ik ook!!! Superleuk om te doen in ieder geval…

 • Avatar
  Paulina
  juni 24, 2016

  Succes, geniet ervan!

 • Avatar
  Emely
  juni 27, 2016

  Super gaaf zeg!