Het leven van deze Twentse blogger dat niet over rozen ging…

Door

Een leuke bijkomstigheid van het bloggen is dat je soms producten mag testen en reviewen. Het is niet zo dat ik dagelijks pakketjes met de nieuwste sneakers of de vetste kinderkleding krijg bezorgd, maar er komen wel steeds vaker leuke samenwerkingen. Als wij bij Vettt ergens enthousiast of nieuwsgierig naar zijn dan benader ik in de meeste gevallen bedrijven zelf voor een samenwerking. Steeds vaker komt het voor dat bedrijven de waarde inzien van zo’n samenwerking met een Twentse blogger en er enthousiast over zijn. Erg fijn!

Maarja, het is niet dat je het ‘gratis’ krijgt. Er gaat best wat tijd in het schrijven, fotograferen en bewerken van een blog zitten. En collega-moeders, jullie herkennen het vast. Het loopt zo vaak niet zoals je het van tevoren hebt bedacht, ‘kinderen’ het blijven onvoorspelbare wezentjes…

Mijn mislukte review poging als Twentse blogger…

Zo kwam het dat ik eind vorig jaar van Bobike de Bobike Exclusive mini toegestuurd kreeg. Een hele mooie nieuwe stoel voor op de fiets, met zo’n tof stuurtje erop. Ik fiets maar weinig op mijn gewone fiets met Coco. Meestal pak ik de bakfiets, daar kon ik toen Coco kleiner was de maxicosi zo inzetten, Pippa past erbij in, er kon zelf nog een vriendinnetje mee en voor kleine afstandjes is dat perfect.

Voor wat langere afstanden of wanneer ik alleen met Coco op pad ga, pak ik liever mijn gewone fiets die inmiddels voorzien is van het Bobike stoeltje. Voor het  uitwerken van de blog over mijn ervaringen met het stoeltje wachtte ik al een tijdje op een zonnige dag. Ik zag het helemaal voor me, we zouden lekker naar Vliegbasis Twente fietsen. Een leuk stukje fietsen via Lonneker en deze plek staat al een tijdje op mijn lijstje van te bezoeken Twentse plekken. Er is hier namelijk een heus natuurgebied. Heleen tipte het vorig jaar al in haar blog over haar best bewaarde geheimen. Fietsloze vriend leende een fiets bij de buren en daar gingen we dan…

Twentse blogger

 

Tijdens een stralende winterse februari dag bedacht ik dat dit wel eens het moment kon zijn. Toen we 10 minuten onderweg waren verdween de zon achter de wolken. Het werd steeds wat kouder.  Tegen de tijd dat we bij Vliegveld Twente waren was mijn sjaal ingenomen, en de kleinste dame zette het op een krijsen, 45 minuten lang TERROR. Gelukkig kon het stoeltje het aan :-). Ik maakte een kleine inschattingsfout, we hadden geen warme kleding mee en het laatste waar ik zin in had was foto’s maken.

Gevalletje leuk bedacht, slechte uitvoering. Ik kan er achteraf wel om lachen. Vast herkenbaar, je bedenkt je helemaal hoe leuk het zou kunnen zijn en dan loopt het ineens totaal anders. Coco voerde ik geheel tegen mijn principes met Smarties, dat was de enige manier om haar af te leiden. Ach principes zijn er ook om af en toe overboord te gooien.

Twentse blogger

Dit gaan we nog eens dunnetjes over doen, zodat het voor iedereen een wat gezelligere en warmere ervaring wordt. De blog over de Bobike Exclusive mini houden jullie van mij tegoed. Ik wacht op een fijne zonnige fietsdag!

Twentse blogger

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.