De korte cursussen bij Oyfo Kunst en Techniek starten weer!

Bij Oyfo Kunst & Techniek in Hengelo kun je vanaf januari weer meedoen met een aantal korte cursussen voor kinderen.  Korte cursussen zijn voor mij persoonlijk ideaal, want zo kun je met je kind op je gemak ervaren of iets bij hem/haar past. En de korte cursussen worden al gegeven voor de allerkleinsten in de vorm van muziek op schoot. Maar er zijn ook korte cursussen pianospelen, klarinet leren spelen en er is zelfs een cursus om te leren je eigen computer game te programmeren.

Korte cursussen bij Oyfo Kunst &Techniek en jaarcursussen

De korte curssussen starten in januari en volg je een aantal weken. Naast de korte cursussen zijn er in januari veel instromers bij de jaarcursussen. Ben je op zoek naar cursussen als peuterdans, ballet, muzieklessen, technieklessen of bijvoorbeeld musical- of acteerlessen neem dan ook zeker een kijkje bij het reguliere cursusaanbod. Voor de jaarcursussen kun je gemakkelijk op de website een proefles aanvragen.

 

Korte cursussen: Muziekinstrument bespelen, een videogame programmeren en muziek op schoot!

En dit zijn nog maar een paar cursussen uit het aanbod van korte cursussen die in januari starten.  Hieronder heb ik een aantal toffe cursussen uitgelicht!

Korte cursus Piano  “Bijdehandjes”

Tijdens de korte cursus Piano, leer je op een speelse manier piano spelen. En hoe cool, voor de cursus kun je een elekrische huurpiano thuis krijgen als je zelf geen piano hebt. Kerstboom eruit, piano erin :-). Goede ruil! Ook leuk om samen met een vriendje/vriendinnetje of broertje/zusje te doen!Voor meer informatie kijk je hier.

Korte cursussen bij oyfo

Korte cursus: Muziek op schoot (start 12 januari)

Hoe leuk, deze cursus is al geschikt voor kindjes van 9 maanden tot 2 jaar. Samen met je baby of dreumes zingen en spelen. Kinderen vinden het heerlijk om samen te zingen en te spelen. Ook erg leuk om met je kleinkind te doen!

Voor meer informatie kijk je hier: Muziek op schoot

 

Korte cursus: Muziek met peuters (start 12 januari)

Voor kinderen van 2 tot 4 jaar is er de korte cursus muziek met peuters. De kinderen komen in aanraking met verschillende soorten muziek en er wordt samen gedanst en gezongen. Ook deze cursus doe je samen met je kind, maar kun je natuurlijk ook perfect met je kleinkind doen.

Voor meer informatie kijk je hier: Muziek op schoot

 

Korte cursus: Clarinéo (start januari, datum en tijd in overleg)

In de nieuwe korte cursus Clarinéo leert je kind in 8 lessen alvast de kneepjes van het klarinetspelen op de eenvoudig bespeelbare Clarinéo. Deze korte cursus is geschikt voor kinderen van 6 t/m 8 jaar. De lessen vinden plaats in een groepje van 4. Tip: Je mag ook zelf een groepje samen stellen, met vriendjes/broertjes/zusjes. En ook leuk, bij deze cursus krijg je een huurinstrument thuis.

Voor meer informatie en om je aan te melden kijk je hier: Korte cursus Clarineo

Korte cursussen bij Oyfo
Korte cursus: Maak je eigen computergame (start 25 januari)

Hoe gaaf is dit? Gewoon je eigen computergame maken. Ik denk dat heel veel kinderen hier wild-enthousiast van worden! Tijdens deze korte cursus leer je zelf games te programmeren. Je maakt je eigen hoofdpersoon, je ontwerpt uitdagende levels en nog veel meer. De cursus is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Voor meer informatie en om je aan te melden kijk je hier: Korte cursus computergame

Korte cursussen bij Oyfo

Korte cursus: Proeven van de Accordeon (start 8 januari)

Je haalt niet zomaar een Accordeon in huis, tenminste dat zou ik niet doen :-). Maar lijkt het jouw zoon/dochter leuk om dit instrument eens uit te proberen dan is deze korte cursus perfect. In 4 lessen maak je spelenderwijs kennis met dit bijzondere instrument en alle mogelijkheden. De korte cursus is geschikt voor kinderen van 7 tot 11 jaar. De lessen vinden plaats in groepjes van minimaal 4 deelnemers. Je mag ook je eigen groepje samenstellen met andere kinderen (broertjes/zusjes/neefjes/nichtjes). En extra leuk; bij deze cursus krijg je een huurinstrument thuis!

Voor meer informatie en om je aan te melden kijk je hier: Korte cursus Accordeon

Kort cursus bij oyfo

Meer weten over de cursussen bij Oyfo Kunst en Techniek?

Neem voor een compleet overzicht van het aanbod van Oyfo Kunst en Techniek neem je een kijkje op de website, er wordt zoveel leuks aangeboden bij Oyfo Kunst en Techniek in Hengelo!

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Oyfo Kunst en Techniek.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.