Kinderboerderij Dondertman in Holten: genieten in de buitenlucht!

Laatste blog update mei 2023

Ken je deze hotspot in Holten al? Eigenlijk doe je Kinderboerderij Dondertman tekort door het een kinderboerderij te noemen. Het is echt wel een kinderboerderij 2.0! Hier kun je je prima een paar uur vermaken, hoe? Lees mee in deze blog waarin we je alles vertellen over dit leuke uitje voor het hele gezin in Holten! Voor jonge kinderen is hier alles wat je nodig hebt voor een hele ochtend of middag plezier.

Zilveren Award Leukste Uitje Overijssel

Leuk om te weten, in 2023 won Kinderboerderij Dondertman uit Holten de zilveren award voor het leukste uitje Overijssel! Terecht!

Dieren

Zoals het een kinderboerderij betaamt, hebben ze er een heel aantal dieren. Een grote favoriet bij kinderen is het knuffelhuis. Daar lopen de tamste konijnen die je ooit hebt gezien. Je mag ook even rustig gaan zitten om met 1 konijn te knuffelen. Buiten is er ook nog een grote knuffelwei met geiten, een kalf, een koe en de meest grappige schapen met de mogelijkheid om de dieren voeren.

Dondertman


Gigantische speeltuin bij Kinderboerderij Dondertman en het Dondersteen klauterpad

De dieren zijn hartstikke leuk maar een andere favoriet bij kinderen is de heel behoorlijke speeltuin. En voor ouders is er een gigantisch terras om de boel een beetje te overzien :-). Een prima standplaats!

Van een hoge glijbaan naar de lieve kleine draaimolen en van het springkussen naar de skelterbaan. Hier is voor uren aan speelplezier, daarbij is het heel ruim opgezet, waardoor er echt plek genoeg zal zijn voor busladingen met kinderen.

Nieuw is het Klauterpad, een natuurlijke speelpek waar kinderen heerlijk op ontdekking kunnen gaan.

dondertman

dondertmanIndoor gedeelte bij Dondertman

Heerlijk op een zonnige dag, maar ook als het weer wat minder is is het hier goed vertoeven. Er is een indoor speelgedeelte aanwezig en een horeca gedeelte waar je ook gezellig binnen kunt zitten. Als het lekker weer is, is er buiten overigens een groot terras met uitzicht op de speeltuin.

terras kinderboerderij dondertman

Vakantieactiviteiten bij Kinderboerderij Dondertman

Tijdens de schoolvakanties worden er allerlei extra activiteiten georganiseerd. Maar ook rondom Sinterklaas, Pasen en andere feestdagen zijn er extra activiteiten. Neem vooral een kijkje op de website van Kinderboerderij Dondertman voor het actuele aanbod en programma.

Wat vindt VETTT ervan?

Meerdere mensen uit Team Vettt zijn al bij Kinderboerderij Dondertman geweest. Dit is wat zij ervan vonden. Wil jij ook laten weten wat jij van Kinderboerderij Dondertman vindt? Laat een berichtje achter hieronder bij de comments!

“We dachten een kinderboerderij, maar het is veel meer dan dat! We kwamen tijd te kort met al die leuke dieren, activiteiten en speelplezier. Oh en dat terras, lekker in de zon maar ook genoeg schaduwplekken en heel ruim opgezet”
Joyce uit Neede. Leeftijd kinderen tijdens het bezoek: 3 jaar.

Over Femke

Meer blogs van Femke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.