In januari zijn er open huizen bij Kaliber Kunstenschool!

Door

Kaliber Kunstenschool is dé plek voor muziek, zang, dans, theater, beeldende kunst en nieuwe kunstvormen in Twente. En in januari zet Kaliber de deuren open en kun je allerlei ontdekken tijdens één van de Open Huizen. Perfect om samen met jouw kind(eren) te kijken of én welke lessen ze leuk vinden. Mijn dochter heeft zelf een hele tijd dansexpressie gedaan bij Kaliber in Enschede. Een superleuke dansvorm waarbij je heel veel dingen zelf mag bedenken!

Dansen, Muziek, Theater/Musical

Bij Kaliber Kunstenschool worden er lessen voor kinderen en volwassenen gegeven. Voor kinderen kun je bij Kaliber Kunstenschool terecht voor danslessen, muzieklessen en theater- en musicallessen.

Dansen
Op dansgebied zijn er voor kinderen o.a lessen in dansexpressie, ballet, kleuterdans, peuterdans en impro choreo.

Kaliber

Op muzikaal gebied kun je allerlei instrumenten leren bespelen, van harp tot hoorn tot gitaarles. Maar ook DJ’ing: het kan allemaal!  Daarnaast kun je er ook nog voor kiezen om deel te nemen aan een koor, ensemble, orkest of (big)band. De perfecte plek om wat je hebt geleerd in uitvoering te brengen!

Kaliber Kunstenschool

Theater / Musical
Toneel leer je spelen in de theaterklas. Hoe beeld je iets uit? Hoe laat je zien dat je boos bent, of verdrietig? In de theaterklassen word je uitgedaagd om je de eigen fantasie te gebruiken. Ook worden er musicallessen gegeven bij Kaliber en kun je lessen theatersport volgen, waarin je wordt getraind in improvisatietechnieken en uitdagende theatersportgames speelt.

Data van de Open Huizen bij Kaliber Kunstenschool Enschede, Almelo, Tubbergen en Oldenzaal

In zowel Oldenzaal, Enschede, Tubbergen als Almelo kun je een Open Huis bezoeken in januari. Zo’n Open Huis is natuurlijk perfect om eens samen met je kind te kijken wat hem/haar aanspreekt.

Oldenzaal

11 januari, 13:00 – 15:00 uur
Kaliber, Sparstraat 152

Enschede

18 januari, 14:00 – 16:00 uur
Muziekkwartier, Willem Wilminkplein 1

Tubbergen

18 januari, 13:00 – 15:00 uur
De Delle, Hattinkstraat 4

Almelo

25 januari, 13:00 – 15:00 uur
Cultuurplein, Elisabethhof 2

Meer weten over het aanbod van Kaliber Kunstenschool?

Voor het complete aanbod van de cursussen van Kaliber Kunstenschool en wat er op welke locatie allemaal te doen is kun je het beste even op de website kijken: www.kaliberkunstenschool.nl.

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Kaliber Kunstenschool.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *