Help? Wat staat er eigenlijk op die verpakkingen?

Word je ook zo gek van al die termen, kreten en toevoegingen op de verpakking van je eten? Ook geen idee wat nou goed en slecht is? Zie je zo langzamerhand door de bomen het bos niet meer? Je bent zeker niet de enige…Op donderdag 15 september komt gezondheidscoach Candida van Good Food Happy Life een workshop geven over het lezen van verpakkingen, gericht op voeding voor kinderen.

Workshop verpakkingen lezen

Candida zal je meer vertellen over voeding en de verborgen “gevaren” van ons dagelijks voedsel. Hoeveel suiker zit er eigenlijk verborgen in je eten? En hoe slecht is dat nu eigenlijk voor mij en mijn gezin of de kinderen in het onderwijs/opvang etc? Heel graag help ik je bij het maken van gezonde en verantwoorde keuzes bij jouw rondje in de supermarkt. Deze lezing gaat over het lezen van verpakkingen en het beoordelen hiervan en maakt je wegwijs in de wirwar van de creativiteit van fabrikanten zodat je straks precies weet wat je koopt en bewuste keuzes kunt maken voor je gezin/organisatie. Na deze workshop kun jij:

  • etiketten lezen en interpreteren
  • labels kritisch beoordelen
  • gezonde(re) keuzes maken

Reserveer je plek (vol)

De workshop van 15 september over Verpakkingen lezen zit vol. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige Vettt workshops? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven nieuwsbrief