Een fotocadeau voor opa en oma. Nu met kortingscode van Smartphoto

Het is me wat hé. Wat een bizarre situatie! Ik word elke dag wakker met een gek gevoel. Een dubbel gevoel vooral. Ik geniet van de dagen die we, als gezin, samen zijn. Maar ik ben ook bang, bang voor wat het Corona-virus ons brengt. Ik begin de mensen om me heen nu toch wel te missen. En ik niet alleen. Ook mijn jongens missen hun vriendjes en hun opa’s en oma’s. Om dat gemis iets minder te maken hebben wij verschillende oplossingen bedacht. We bellen, maken kaartjes (die nog afgemaakt en gepost moeten worden trouwens) en we stelden een superleuk en uniek fotocadeau voor opa en oma Usselo samen. Een gepersonaliseerd memory spel dat we, wanneer het weer mag, samen kunnen spelen.

Een fotocadeau voor opa en oma

Ik was rond aan het kijken, op de website van Smartphoto, naar een uniek en persoonlijk fotocadeau. Lastig kiezen hoor met zo veel keus. Ik was wel echt op zoek naar iets dat gebruikt wordt en waar ik meerdere foto’s op kwijt kon. Ik zat in eerste instantie te denken aan een kalender, foto op canvas of een fotoboek. Maar ik vond dat ook weer erg voor de hand liggend. En toen zag ik dit te gekke gepersonaliseerde memory spel, waar ik 15 verschillende foto’s op kwijt kon. De 30 kaartjes zijn gemaakt uit stevig karton, dus het spel is net echt! Het fotocadeau komt met een bijpassende opbergdoos, waar je de 30 kaartjes na het spelen weer in op kunt bergen.

Fotocadeau Memory spel Smartphoto
Wat ziet dit er super tof uit, memory spelen met je eigen foto’s!

Nu wachten op de reactie van opa en oma

Als het goed is wordt het fotocadeau begin volgende week bezorgd. Ik ben heel benieuwd wat opa en oma er van vinden. Ik denk dat ze ons net zo erg missen als wij hun! Ik kan jullie dus nog geen foto’s laten zien, want ik heb geen idee wanneer we elkaar weer mogen zien en wanneer we dit toffe memory spel dus samen kunnen spelen. Zo jammer… Wat wel leuk is, is dat wij een te gekke kortingscode mogen weggeven en die wil ik jullie niet onthouden.

Kortingscode fotocadeau Smartphoto

Missen jouw kinderen hun opa’s en oma’s ook? Of hun neefjes, nichtjes, vriendjes, vriendinnetjes en ooms en tantes? Of wil jij jouw moeder straks met Moederdag iets persoonlijks geven? Met deze kortingscode ontvang je 20% korting op jouw fotocadeau: VETTTCADEAU20. De kortingscode is geldig t/m 31 mei 2020.

Fotocadeau voor opa en oma
We hopen dat we binnenkort weer met opa en oma kunnen wandelen.

Over Maryke

Meer blogs van Maryke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.