Brunchen bij de Troubadour in Tubbergen

Dat we in huize van Hoof fan zijn van lekker eten in combinatie met fijn spelen kon je al lezen in de onlangs uitgekomen herfstspecial van Vettt. Ik tipte jullie er familierestaurant de Troubadour in Tubbergen in. Dat ontzettend fijne plekje is tegenwoordig nog een stukje fijner want ze hebben de buitenspeeltuin aangepakt. Dat wilden wij natuurlijk wel graag even testen, op een zonnige zondag schuiven we met het hele gezin aan voor een heerlijke brunch.

Heerlijk brunchen

Iedere zondag (en op bijzondere dagen, zoals met vaderdag, moederdag en Pasen) is er een brunch. En die brunch is ook meteen een vettte tip! Deze wordt wekelijks aangeboden van 10:30 tot 13:30 en bestaat uit een voorafje en soep aan tafel en diverse koude en warme brunchgerechten in buffet vorm.

de troubadour

Uiteraard is ook bij de lunch in dit kindvriendelijke restaurant gedacht aan de kleine eters. En wat bovenal fijn is: terwijl je eet en de kinderen zich vermaken in de speeltuin heb je daar prima zicht op!

de troubadour

Voor alle leeftijden

Gezien het wat fris was om buiten aan te schuiven genoten we binnen van onze lunch. Dat weerhield ons er echter niet van tussendoor naar buiten te gaan en de nieuwe speeltoestellen te ontdekken.

de troubadour

de troubadour

Nadat Bink de via verschillende wegen een keer of 5 naar beneden gleed vond ik het tijd naar binnen te gaan. Even opwarmen en een broodje eten.

de troubadour

Nog eventjes geduld

Terwijl Rob en ik het bedienend personeel bedanken voor hun gastvrijheid hebben Charlie en Bink hun weg naar buiten alweer gevonden. Ze zijn niet de enigen. Eigenlijk spelen inmiddels alle kinderen die ik zojuist binnen aan tafel zag inmiddels buiten in de enorme zandbak. En stiekem snap ik dat best. Brunchen met je ouders is leuk als er ook poffertjes zijn maar wees eerlijk: je staat toch veel liever te springen op een springkussen? Nadat Rob en ik hebben uitgeprobeerd of de toestellen ook ouderproof zijn (ja hoor, dat zijn ze!) lopen we naar onze auto. Voldaan en ook vastbesloten terug te keren wanneer de hoogste toren binnenkort geplaatst is.

de troubadour

Over Familierestaurant de Troubadour in Tubbergen

Familierestaurant de Troubadour in Tubbergen is een plek waar je de hele dag terecht kunt. Ideaal voor een brunch op een luie zondag, maar ook perfect voor een lunch op een zonnige dag. Lekker buiten zitten in het zonnetje, terwijl de kinderen zich kosteloos vermaken. Het is ook een plek die perfect is om met een familiediner of familiebrunch naartoe te gaan. Naast het restaurant is er een buiten-en binnenspeeltuin, een bowlingbaan en er is een speciale ruimte waar je terecht kunt voor bijvoorbeeld een familiefeesten

Nog meer leuks in en om Tubbergen

Het gebied rondom Tubbergen is prachtig en er is ook nog eens heel veel leuks te doen in de omgeving. Vettt blogger Evelin woont in Tubbergen en schreef een blog over haar favoriete uitjes bij haar in de omgeving Tubbergen.

Over Susan

Meer blogs van Susan lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.