De weekendtips: 9 t/m 11 december

Door

Denk je even rustig bij te kunnen komen van alle Sinterklaashektiek? De eerste kerst-events staan al weer voor de door, we rollen zo door :-). Er is heel veel leuks te doen dit weekend, veel met thema ‘kerst’. Kerstlovers, opgelet!

10 en 11 december: Local Treasures + Stoer Voer (Hengelo)

Twee toffe evenementen op een locatie, wat een fijne combinatie! Dit weekend worden de hallen van Hazemeijer in Hengelo omgetoverd tot een broedplaats vol stoere creativiteit. Door de 2-daagse Local Treasures wintereditie. En Stoer Voer, het foodfestival zal hier zorgen voor de tofste foodtrucks en andere culinaire verrassingen.

10 december: Winter Wonderland (Enschede)

Van 10 december t/m 8 januari is de binnenstad van Enschede omgetoverd tot Winter Wonderland met voor mij als hoogtepunt de toffe schaatsbaan midden op de Oude Markt. Ook dit jaar zijn er weer heel veel toffe dingen te doen tijdens Winter Wonderland, check de site voor het volledige programma: Winter Wonderland.

 

10 december: Kerstversiering knutselen bij Schatties en Schoffies (Glanerbrug)

Deze leuke kinderkleding in Glanerbrug organiseert dit weekend een leuk evenement: kerstversiering knutselen. Tussen 11.00 en 15.00 zijn de kindjes van harte welkom om te komen knutselen. Kijk voor meer informatie op de facebook pagina.

 

11 december: Kerstfair bij Landgoed Kaamps (Deurningen)

Ontdek waar de zuivelproducten vandaan komen, bezoek meer dan 50 kraampje en ontmoet de Kerstman! Voor de kinderen is er een nostalgische draaimolen en de kinderboerderij is geopend. De jaarlijkse Kerstfair bij Landgoed  Kaamps is dit weekend weer te bezoeken. Voor meer info: Landgoed Kaamps.

 

11 december: Kerstmarkt bij Dragonheart (Enschede)

Dragonheart is een bijzondere plek in Enschede. Dit is de plek waar ridders weer tot leven komen en ik denk dat veel kinderen zich hier de ogen uit kijken! Dit weekend kun je bij Dragonheart een bezoekje brengen aan de jaarlijkse kerstmarkt. Een unieke Kerstmarkt met een Middeleeuws kampement met allerlei ambachten en zwaardgevechten. Check de site voor meer informatie: Kerstmarkt Dragonheart. 

Nog meer wintertips ontvangen? Schrijf je alvast in en ontvang als eerste de Vettt Winterspecial!

Als eerste de Vettt Winterspecial ontvangen? Schrijf je hier in en krijg gelijk bericht als de Winterspecial online beschikbaar is!

Dat waren de tips voor dit weekend! We wensen jullie allemaal een heel fijn weekend toe, heb je zelf nog tips? Laat hieronder even een berichtje achter!

Liefs,
Yvette

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.