De weekendtips 3 t/m 5 maart

Door

Het weekend is weer in aantocht, we hebben weer wat leuke tips voor je verzameld!

Leren programmeren, zaterdag 4 maart (Enschede)

Bij CoderDojo Enschede leren kinderen, tussen de 7 en 17 jaar, om te programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, programma’s te maken, games te maken en meer. De Dojo wordt opgezet en georganiseerd door vrijwilligers. Naast het leren programmeren, ontmoeten deelnemers ook anderen like-minded mensen. Onderling delen deelnemers  hun kennis en maken ze nieuwe dingen. Voor meer info: CoderDojo Enschede.

Rondleiding Tierpark, zondag 5 maart (Nordhorn)

Elke eerste zaterdag van de maand kun je bij Tierpark Nordhorn meedoen met de gratis rondleiding door de dierentuin. Voor meer info: Tierpark Nordhorn. 

 

LEGO Bouwwedstrijd De Klanderij, zondag 5 maart (Enschede)

Zondag kunnen de kinderen zich uitleven met LEGO. De Klanderij organiseert een LEGO Bouwwedstrijd. Voor meer informatie klik je hier: LEGO Klanderij.

Hakim op zijn best, zondag 5 maart Stadstheater De Bont (Oldenzaal)

Een interactieve show voor kleine (vanaf 4), maar zeker ook voor grote mensen. Met Hakim kun je namelijk lachen! Over van alles en met van alles. Het is iedere keer weer een verrassing waarmee hij aan komt zetten. Of het nu iets geks is uit de sprookjes van Duizend-en-een-nacht, iets geestigs met stoere cowboys en indianen of picknickperikelen in de buitenlucht: met Hakim op z’n best is alles mogelijk. Een feest is pas echt een feest als Hakim is geweest! Voor meer informatie: Hakim op zijn best. 

Gratis rondleiding bij Natura Docet Wonderryck, zondag 5 maart (Denekamp)

Iedere eerste zondag van de maand is er een gratis rondleiding waar je aan kunt deelnemen bij Natura Docet in Denekamp. Een superleuk museum, voor meer informatie: Natura Docet.

Dat waren de tips voor dit weekend. Mocht je aanvullingen hebben dan horen we het graag! Happy Weekend!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.