De weekendtips: 3 t/m 5 februari

Door donderdag, februari 2, 2017 0 , Permalink 0

4 februari: Leer programmeren & meer! (Enschede)

Dit is zo’n toffe ontdekking, ik heb het gelijk doorgestuurd naar een paar mensen waarvan ik dacht dat hun kind(eren) er blij van zouden worden. Bij CoderDojo in Enschede leren kinderen, tussen de 7 en 17 jaar, om te programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, programma’s te maken, games te maken en meer. Gaaf toch? Op verschillende data kunnen de programmeurs in de dop hier terecht, voor meer info: CoderDojo Enschede.
 

4 februari: Winterfair (Delden)

Tijdens de indoor Winterfair in Delden is er van alle te doen en te beleven op gebied van wellness, wonen, kleding, make-up en nog veel meer. Er is ook een heus kinderplein dus de kinderen kunnen zich hier ook prima vermaken. Voor meer info: Winterfair Delden.
 

4 februari: Reewild Excursie Hof Espelo (Enschede)

Ik ben wel een beetje fan van Hof Espelo. Naast dat het een prachtig gebied is worden er ook nog eens ontzettend mooie activiteiten georganiseerd. Zo ook dit weekend, dan kun je namelijk op pad met de boswachter. Voor meer info kijk je op de site: Landschap Overijssel.
 

4 februari: Kindersterrenkijkavond bij Cosmos Sterrenwacht (Lattrop)

Dit weekend is er weer een sterrenkijkavond bij Cosmos Sterrenwacht speciaal voor kinderen. Een leuk en leerzaam uitje op een bijzonder locatie! Stephanie schreef eerder een blog over haar bezoek aan de Kindersterrenkijkavond. Voor meer informatie: Kindersterrenkijkavond Cosmos.

 

5 februari: Meespeeltheater door de Improvizaadjes (Enschede)

Zondag kun je bij het Vestzak theater zelf bepalen hoe de voorstelling gaat verlopen! Als publiek kun je zelf bepalen waar het verhaal over gaat! Wil je dat iemand een liedje zingt over een onderwerp dat je zelf hebt bedacht? Jij bepaalt of de prins in een sportwagen rijdt of met een raket op reis gaat! Want alles kan in deze voorstelling.En het leukste is; je mag zelf meespelen, als je durft! Niet moet, alles mag. Voor meer informatie: Improvizaadjes kindervoorstelling.

 

5 februari: Meet ‘n greet Brandweerman Sam (Klanderij, Enschede)

Dit weekend is het weer koopzondag in Enschede. En De Klanderij krijgt hoog bezoek; Brandweerman Sam komt langs voor een meet & greet. Om 14.00, 15.00 en 16.00 kunnen de fans met deze held op de foto. Voor meer informatie kun je kijken op de Facebook page van De Klanderij.

Dat waren mijn tips voor dit weekend. Ik ben benieuwd wat jullie op de agenda hebben staan en of jullie nog tips met Vettt willen delen? Happy Weekend!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.