De leukste kraamcadeaus

Door

In onze vriendinnengroep is pas een heel lief meisje (Jolie) geboren. En ik zat weer even volop in het bedenken van leuke kraamcadeau’s. Inspiratie op dit gebied vind ik nooit verkeerd, dus ik heb mijn favorieten op een rijtje gezet. Kijk hier voor een overzichtje van de leukste kraamcadeaus!

#1 New Born Shoot

Eén van de moeders van Jolie (ik hoor je denken…, yes, Jolie heeft 2 mama’s) won een hele tijd geleden op Vettt een prijs, de fotoshoot van Lizet Beek. Lizet was zo lief om deze bij hun thuis te doen, zodra de baby geboren zou zijn. Vandaag waren de foto’s klaar en wat vind ik dit een bijzonder cadeau. Absoluut mijn nummer 1. Leuk om met een vriendengroep of als familie te geven! Kijk op de site van Lizet Beek voor de mogelijkheden.

De leukste kraamcadeau's

Lief he!

 

 

#2 10-dagen pakket

Met alle vriendinnen hebben we een 10-dagen pakket gegeven. Ik moet eerlijk bekennen, het kost wel wat tijd en het is vooral leuk als je wat meer budget hebt maar wat was de net bevallen mama er blij mee. Voor iedere dag iets leuks, ze bedankte ons iedere dag weer voor de leuke verrassing.

Kraamcadeau tips

Kraamcadeau tips

 

#3 Kanindocka Knuffel

Deze pop vind ik geweldig. Het is wel een echt meisjes cadeau :-). Ik bestelde hem bij Lovely Little One, hij kost 34,95. In deze gave webshop kun je trouwens nog veel meer toffe dingen vinden.

kraamcadeau tips

Kanindocka pop

 

#4 Milestone Baby cards

Deze Milestone Baby cards heb ik ook al een paar keer als kraamcadeau gegeven. Ze zijn te bestellen bij Bol.com voor 16,95. De Hema heeft ze nu trouwens ook, daar ben je voor 5 Euro klaar; Hema Baby Moment kaarten

Milestone kaarten

Milestone kaarten

 

#5 Rituals baby lijn

Ik ben groot fan van de Rituals producten en er is ook een baby-lijn. Voor in het 10-dagen pakket kocht ik de babycrème van Rituals bij de Rituals winkel in Enschede (12,50).

 

Kraamcadeau tips

Kraamcadeau tips

 

#6 Boek Relax Mama!

Dit is zo’n heerlijk boekje, Relax Mama! Vol leuke illustraties en extreem herkenbare teksten, humor voor de nieuwe moeder. Te koop bij bol.com voor 14,95.

relax mama

Relax Mama!

 

#7 Kookboek Opperdepop

Dit kookboek kreeg ik van mijn collega. Ik heb er echt veel aan gehad. Er staan praktische recepten in van babyhapjes tot complete maaltijden voor wat oudere kids. Inmiddels is er alweer nieuwe druk uit en je koopt hem bij Albert Heijn.

Kookboek opperdepop

Opperdepop

 

#8 Delta baby

Dit matrasje is ook een van mijn favorieten. Je gebruikt het voor in bad, met Pippa gebruikte ik het in het babybadje. We hebben namelijk geen bad, maar voor in het babybedje werkt het perfect. Ideaal omdat een hand vrij kunt hebben. Hij is te koop bij Prenatal voor 16,45. Ik heb hem al een paar keer als kraamcadeau gegeven!

Kraamcadeau tips

De Delta Baby, superhandig!

 

Wat is jouw favoriet?

Ik ben benieuwd naar jouw persoonlijke favorieten in de categorie de leukste kraamcadeau’s. Laat hieronder weten wat jouw absolute tip is, ik ben benieuwd!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
5 Comments
 • Avatar
  stephanie
  augustus 10, 2015

  die rituals is ook errug lekker voor moeders zelf!

  • Vettt.nl
   Vettt.nl
   augustus 10, 2015

   JA Stephanie, ik ben ook fan!!!

 • Avatar
  Anke
  augustus 10, 2015

  Yvet,

  wat een leuke tips en ideetjes weer, thanks! Nou zie ik in dat 10-dagen kraampakket een geweldige panda-ballon. Kun jij mij vertellen waar deze gekocht zijn?
  Thanks alvast.

  Greetz, Anke

  • Vettt.nl
   Vettt.nl
   augustus 10, 2015

   Hey Anke! Tof he! Het is een pakketje met 4 dieren, hij komt van Hieppp, het zijn de balloon heads.

 • Avatar
  Mariska van der Meer
  augustus 11, 2015

  Wat een leuke ideetjes! Vooral de pop en het Rituals pakket.