Cocoonen in de herfst

Snik, snotter, de zomer is voorbij. Dag caravans, strand en vakantiehuisje. Of niet? De herfst is ideaal voor een weekend (of weekje) weg. Prijzen zijn lager, de zon schijnt nog steeds en de natuur kleurt prachtig rood, geel en bruin. Vergeet alleen je regenlaarzen niet! Chantal tipt haar favoriete herfstadresjes.

Slapen op het strand

Als je een van de Haagse Strandhuisjes boekt, slaap je letterlijk op het strand. Deze mini-huisjes hebben alles wat je nodig hebt: twee slaapkamers, een keuken, een badkamer, een bank, een eettafel en een veranda. Het grootste pluspunt is het uitzicht op zee, dat zelfs met wind en regen nog fantastisch is.


Slapen in het bos

In Apeldoorn staat een houten vakantiehuisje in het bos, dat gemaakt lijkt te zijn voor herfstvakanties. Na een stevige boswandeling trek je je met een boek (of speelgoed voor de kids) terug bij de houtkachel in het knusse, Scandinavisch ingerichte huisje. Door het glazen huis trekken de wolken en later de sterren aan je voorbij. ’s Ochtends geniet je van een superdeluxe ontbijt. Cocoonen op z’n best!

Cocoonen in de herfst

Slapen in de stad

Utrecht is een superleuke stad voor familietrips. Je hebt er het Nijntje Museum, het Spoorwegmuseum en natuurlijk de Domtoren en de grachten. Maar ook het prachtige Eye Hotel. Boek hier een van de ruime familiekamers en geniet van een weekendje Domstad. Leuk is dat kinderen hier hun eigen setje shampoo en douchegel krijgen en mogen overnachten in een stapelbed.

Cocoonen in de herfst

Slapen op een park

Op zoek naar een kind- en oudervriendelijk vakantiepark vond ik Hof van Saksen. Hier worden de voordelen van een park (zwembad, speeltuin, animatie) gecombineerd met de voordelen van een luxe hotel (wellness, mooi design, goed eten). Bij Hof van Saksen vermaken de kinderen zich op en top zonder dat je concessies hoeft te doen op gebied van luxe of uitstraling. Perfecte plek dus.

Cocoonen in de herfst

Over Chantal

Meer blogs van Chantal lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.