Een uniek cadeau voor hem; armbanden van Klein Geluk (+winactie)

Een cadeau voor hem. Voor de man, de vriend, de liefde, de vader, de broer, de oom, de collega of de buurman. Lastig vind ik het! In dit geval was ik op zoek naar een cadeau voor Bram, mijn vriend en de vader van mijn twee jongens. Gewoon, omdat ik van hem hou! Ik ken hem al bijna 15 jaar en nog heb ik geen idee waar ik hem dolgelukkig mee maak. Ja, met een middag paragliden in Italië, surfen op Lanzarote, de Playstation 5 of een weekend Parijs. En toch kom ik altijd aan met sokken of een leuke trui. Maar ik wil iets meer geven dan een pakje Happy Socks en iets minder dan een actieve en peperdure vakantie. Ik was op zoek naar iets tastbaars met betekenis. En dat vond ik bij Klein Geluk.

Klein Geluk Jewellery

KG is een jong, stoer sieradenmerk dat staat voor originaliteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid. Klein Geluk heeft armbanden voor mannen en voor vrouwen in verschillende prijsklassen. En ieder seizoen worden de collecties aangevuld met nieuwe modellen.

Chantal Timmerman, uit Tubbergen, is eigenaar en designer van Klein Geluk en maakt alle armbanden, met hoge kwaliteit edelstenen en afgewerkt met een KG-kraal, met de hand. Naast de standaard maten, small 19,5 – 20 cm en medium 20,5 – 21 cm, is het mogelijk om de armbanden in iedere gewenste maat te leveren. Dus stiekem opmeten die pols 😉

Klein Geluk armband jaspis
Dit is de bruin/grijs jaspis armband. De maat is medium en de kralen zijn 10 mm.

De KG-kraal, die om elke armband zit, is verkrijgbaar in stainless steel en 925 sterling silver. De armband wordt verpakt in een mooi milieuvriendelijk doosje, met daarin een kaartje waar de werking van de edelsteen op beschreven staat. Dat is nog eens een leuk cadeautje om te geven.

Klein Geluk uit Twente veroverd Nederland

Chantal staat met Klein Geluk in de lente en in de zomermaanden regelmatig op events en festivals. Goed om in de gaten te houden, want dan kun je de armbanden in het echt bewonderen. En leuk om te vermelden is dat Klein Geluk in het Westen, midden en Zuiden van het land enorm bekend is, maar haar eigen Twente blijft nog een beetje achter. Zijn wij te nuchter en geloven wij niet in de werking van edelstenen, willen we geen geld uitgeven voor iets moois of is er gewoon nog te weinig zichtbaarheid? Mede daarom deel ik mijn ervaring en enthousiasme met onze Vettt volgers in Twente. Maar ook jullie kunnen helpen de Twentse man een beetje up te graden, door massaal zo’n unieke armband voor je man, collega, vriend, vader of zoon te kopen.

Cadeau voor hem - Klein Geluk armbanden
De keuze is reuze, online vind je nog veel meer!

De kralen armband, een mooi cadeau voor hem

Ik vond het zo lastig om te kiezen. Groen, bruin, blauw of zwart. Glans of mat, groot of klein? Dat de kralen armbanden, uit de Men’s Collection, zijn verdeeld in verschillende categorieën maakt het kiezen wel iets gemakkelijker. De armbanden zijn leverbaar in 8mm en 10mm edelstenen, glanzend en mat. Ik kon dus niet kiezen en koos er twee. Één armband is ook maar zo alleen. Ik koos uiteindelijk dit cadeau voor hem; Een 10 mm bruin grijs jaspis en een 8 mm multi kleur oceaan jaspis. Jaspis is een sterke steen, het werkt aardend en beschermend. Op het bijgeleverde kaartje staat nog veel meer over de werking van de edelstenen. Gelukkig staat Bram open voor de werking van stenen, hij had als kind altijd een tijgeroog ter bescherming. Deze jaspis kan hij nu elke dag bij zich dragen terwijl hij aan mij denkt 😉

Cadeau voor hem - jaspis armbanden klein geluk
Ik koos deze twee armbanden als cadeau voor hem.

Bram was blij verrast toen ik met het mooie zwarte tasje aan kwam zetten. Hij zag een armband niet aankomen. Maar eerlijk, hij was er oprecht heel blij mee. Bram draagt veel groen, bruin en blauw. Dus deze armbanden zijn een aanvulling op zijn garderobe. Ravi (8 jaar) vertelde vanmorgen, na zijn voetbalwedstrijd in de kleedkamers, vol trots aan alle vaders en moeders dat zijn vader een armband heeft gekregen van zijn moeder. Een klein beetje awkward en een heel beetje trots!

Winactie (november 2019)

Wil jij ook zo’n mooie set armbanden winnen voor een bijzondere man in jouw leven? Tag in de Vettt post op Facebook, die linkt naar deze blog, de man voor wie jij twee Klein Geluk armbanden zou willen winnen. En laat ook even weten welke twee. Like daarbij de pagina van Klein Geluk op Facebook en Instagram.

And remember…Wrists are boring, wear Bracelets!

Cadeau voor hem - quote
And remember… Wrists are boring, wear Bracelets!

Over Maryke

Meer blogs van Maryke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.