Bumba in Plopsaland Coevorden!

Tja, Bumba, wat moet je ervan zeggen? Volgens mij hebben de meeste peuter-ouders er een haat-liefde verhouding mee. Ik in ieder geval wel. Ik weet niet wat het is, maar Bumba heeft een magische werking op mijn 2-jarige.

Bumba is de hele zomer op bezoek in Plopsaland

In Coevorden vind je pretpark Plopsaland Coevorden. Plopsaland is grotendeels een indoor pretpark met heel veel attracties vooral voor kinderen tot een jaar of 8. Maar voor 2-jarigen is het er ook echt leuk, en nu dus nog leuker je kunt Bumba t/m 2 september live zien!

De Bumba Magico Show

Bumba opent speciaal voor jou de poorten van zijn kleurrijke circustent. Samen met al zijn vriendjes tovert hij er op los in het Bumba Circus en haalt hij opnieuw de allerleukste fratsen uit. Ben jij benieuwd wat de liefste clown ter wereld nu weer uit zijn hoed zal toveren? Kom het ontdekken tijdens de dagelijkse Bumba Magico Show. Wie weet word jij wel helemaal betoverd…op de website van Plopsaland Coevorden zie je op welke tijden Bumba in Plopsaland Coevorden is.

Over Plopsaland Coevorden

Plopsaland ligt in Coevorden, naast CenterParcs de Huttenheugte. Je rijdt er vanaf Enschede in iets meer dan een uurtje naartoe. Vettt was al eerder op bezoek bij Plopsaland Coevorden, hier lees je een eerdere blog over Plopsaland Coevorden.

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.