Balansbord, uitdagend speelgoed

Door

Herkennen jullie dat, een kind die niet stil kan zitten en alleen maar buiten te vinden is? Voor onze dochter Noor was ik eigenlijk al wel een tijdje op zoek naar passend speelgoed, die is binnen snel verveelt en uitgespeeld is. Ze houdt van vrijheid en is vaak buiten te vinden, ook als het regent. Ik zocht voor haar al een tijdje iets wat haar binnenshuis ook bezig kan houden. Ik ontdekte het balansbord. Ze zijn hartstikke populair op het moment en in allerlei soorten en maten te verkrijgen. En het staat ook nog eens leuk in het interieur.

Balansbord
Noor kan er niet genoeg van krijgen…
Balansbord
Twintime

Verschillende kinderen

Het is zo leuk om binnen een gezin te zien dat alle kinderen zo anders zijn. Een eigen karakter en een eigen willetje. Dit maakt alle kinderen ook zo eigen en uniek. Onze kinderen zijn hele verschillende types.

Balansbord
Relaxed fruit en een broodje eten

Onze oudste zoon (Fynn) is rustig, een knuffelkont en hij houdt van buitenspelen met trekkers en skelters maar ook van tv kijken, helpen met klussen en kleien.

De middelste (Morres) houdt heel erg van puzzels, zand, klei en zit vaak rustig in een hoekje met kleine frummelspulletjes te spelen (zijn fijne motoriek is erg goed).

Ons meisje (Noor) is onze bengel, een lieve pittige meid, kan niet stil zitten en speelt graag buiten op de grote dingen. Ze houdt onder andere van de glijbaan, schommel, fiets en klimmen in bomen. Die moet echt haar energie kwijt en zoekt voortdurend naar uitdagingen. Tot aan gebroken armen aan toe 🙁

Balansbord
Samen Wipwappen

Creatief met het balansbord

Zoals je op de foto’s ziet zijn ze erg creatief en is het bord overal voor te gebruiken. Je kunt het gebruiken als babybed, voetbalgoal, relaxplek, glijbaan, hut, wipwap en wiebelplank uiteraard. Mooi om te zien is dat de kinderen zelf allerlei functies bedenken. Onze kinderen vinden het alle 3 leuk en spelen er op hun eigen manier mee.

Balansbord
Wipwap
Balansbord
Autobaan

Tip, Kinderfeets

Overweeg je ook een balansbord, onze is van Kinderfeets. Deze board van 100 % Bamboo gemaakt. Dit maakt het lichter in gebruik, duurzaam om te produceren en sterk om mee te spelen. Op de website van Kinderfeets Kinderboards zijn ze vanaf 89 US Dollar te bestellen. En vanaf €79,95 via Bol.com.

Balansbord
Glijbaan en brug

Over Ellen

Meer blogs van Ellen lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.