8 x Lokale toppers! Acht inspirerende lokale ondernemers.

Door

Er zijn zoveel toffe Lokale ondernemers te ontdekken. Een hele tijd geleden plaatsten we een oproep op Instagram en vroegen we jou om tips voor leuke lokale ondernemende ouders. Daar kwamen overweldigend veel reacties op. Dat was voor ons de inspiratie om hier een item over te maken in onze Zomerspecial. We delen ze ook graag hier met jou!

#1 Rodinne bakt met liefde en passie!

In Het Suikerhuisje wordt onder leiding van Rodinne dagelijks met liefde en passie gebakken! Het Suikerhuisje streeft ernaar om de smaak en de presentatie van het gebak of taart tot in de puntjes te verzorgen. Smaak voorop en een plaatje voor het oog!
Meer weten: www.hetsuikerhuisje.nl

Suikerhuisje

#2 Slaapkoppen van Jes

Deze kregen we ook als tip door en inmiddels heeft VETTT-blogger Maryke er al 2 in huis hangen; de prachtige Slaapkoppen van Jes. Slaapkoppen zijn handgemaakte vilten dierenkoppen met vriendelijke slaapoogjes. Zoals elk dier uniek is, is elke slaapkop dat ook. Ze kunnen naar wens aangepast worden, zodat ze perfect passen in jouw kinderkamer. In de blog van Maryke lees je er alles over: Slaapkoppen van Jes.

Nieuwsgierig geworden naar alle andere koppen? Volg Slaapkoppen op Instagram en/of Facebook.
www.instagram.com/slaapkoppenvanjes en www.facebook.nl/slaapkoppenvanjes  

Dierenkoppen - Slaapkoppen van Jes
Dierenkoppen – Slaapkoppen van Jes

#3 Handgemaakte producten van Mady by Bir!

Birgit van Made by Bir! verkoopt allerlei handgemaakte producten zoals deze toffe inkleur slinger. Je kleine kan naar hartelust de vlaggetjes inkleuren. Jij maakt een foto, wast de slinger en bergt deze op. Voor de volgende verjaardag herhaal je dit ritueel. Zo heb je elk jaar een unieke feestslinger! Op de website van Made by Bir! lees je er alles over.

#4 Kaartjes van VanAnita

Anita weet als geen andere net dat ene bijzondere kaartje voor je te ontwerpen. Anita werkt vanuit een prachtige locatie in Reutum. Ben je op zoek naar een bijzondere kaart die precies past bij dat speciale moment, dan moet je bij VanAnita zijn! Laagdrempelig, persoonlijk contact en allemachtig prachtige kaartjes, stationery en ander drukwerk. Neem een kijkje op haar prachtige site: www.vananita.nl.

Lokale ondernemers


#5 Voor Manon is niets te gek: de allerleukste kinderfeestjes vier je bij Feest met Bonniez!

De allerleukste feestjes vier je met BonnieZ. Verkleden, schminken,
knutselen, foto’s en vliegende pannenkoeken. Alles kan om jouw feestje
onvergetelijk te maken. Of je nu eenhoornlampjes komt knutselen of een
Funky fotoshoot hebt, BonnieZ viert dit in stijl met je mee. Feest met Bonniez heeft een eigen locatie in Hengelo om het feestje te vieren, dus geen troep in huis!
Meer informatie vind je op: www.feestmetbonniez.nl

Lokale ondernemers


#6 Lekker lunchen op het Roombeek bij Twents Beleg van Michelle!

Verse broodjes, goedgevulde verse soepen en home made taart. Bij Twents Beleg kun je van maandag t/m vrijdag heerlijk lunchen. Gevestigd in de AKI is dit pareltje goed verstopt maar supergeschikt voor een bezoekje met en zonder kids. Naast een lekkere lunch biedt Twents Beleg ook een ruime keuze aan catering. Omdat Twenst Beleg in de AKI zit zijn ze in de schoolvakanties gesloten. Meer informatie vind je op de Facebook pagina van Twents Beleg.

#7 Photographic Warriors van Annabel en Pien

Toen er nog geen foto’s waren, legden kunstschilders de portretten van onze voorouders vast op het doek. In de 19e eeuw, toen de fotografie werd uitgevonden, werd alles anders.  En nu?  Anno 2019 is er fotografie 2.0: Een portret voorzien van een kunstzinnige grafische laag.

Fotograaf Annabel Jeuring vormt samen met ontwerper Pien Essink ‘Photographic Warriors’. Waar ze tegen strijden? Tegen saaie en brave familiekiekjes. Leuk om cadeau te geven. Of gewoon… omdat je iets anders aan de muur wilt! Meer zien? Check de Instagrampagina van Photographic Warriors.

lokale ondernemers

#8 Lonnie Ballonnie, voor kinderentertainment op maat!

Madelon, ook wel bekend als Lonnie Ballonnie, komt al jaren in Twente én in de Achterhoek op evenementen als vrolijke stippen prinses. Op bruiloften, kinderfeestjes, familiefeestjes en openingsfeesten en evenementen zorgt het Feestatelier van Lonnie Ballonnie voor de beste schminkers, ballonclowns en andere entertainment en service! Ook leuk vanuit het Feestatelier worden ook schminkworkshops georganiseerd; aanrader! Meer weten? Je vind alle info op de website van het Feestatelier.

Lokale ondernemers

Nog meer lokale ondernemers ontdekken?

In onze Interview-rubiek maak je kennis met heel veel lokale ondernemers. Je leest de interviews hier: interviews op VETTT.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.